طول عمر بيشتر با مصرف مواد قندي!

اطلاعات جامع و تخصصي حوزه سلامت را در اينجا مطالعه نماييد

طول عمر بيشتر با مصرف مواد قندي!

سلام دكتر / خراسان رضوي متخصصان تغذيه معتقدند كه نخوردن مواد قندي مي تواند به شما در كاهش وزن و بهبود سلامتي كمك كند ، اما تحقيقات جديد محققان ژاپني نشان مي دهد كه بدن ما براي بهبود عملكرد خود از موادي مانند گلوكز استفاده مي كند. محققان دانشگاه متروپوليتن توكيو گفتند: “بهبود جذب گلوكز …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
طول عمر بيشتر با مصرف مواد قندي!

طول عمر بيشتر با مصرف مواد قندي! https://hydoc.ir/طول-عمر-بيشتر-با-مصرف-مواد-قندي/ https://hydoc.ir/طول-عمر-بيشتر-با-مصرف-مواد-قندي/#respond سلام دكتر Tue, 19 Jan 2021 04:58:06 0000 رسانه سلامت و دانش https://hydoc.ir/طول-عمر-بيشتر-با-مصرف-مواد-قندي/

سلام دكتر / خراسان رضوي متخصصان تغذيه معتقدند كه نخوردن مواد قندي مي تواند به شما در كاهش وزن و بهبود سلامتي كمك كند ، اما تحقيقات جديد محققان ژاپني نشان مي دهد كه بدن ما براي بهبود عملكرد خود از موادي مانند گلوكز استفاده مي كند. محققان دانشگاه متروپوليتن توكيو گفتند: “بهبود جذب گلوكز …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
طول عمر بيشتر با مصرف مواد قندي!

سلام دكتر / خراسان رضوي متخصصان تغذيه معتقدند كه نخوردن مواد قندي مي تواند به شما در كاهش وزن و بهبود سلامتي كمك كند ، اما تحقيقات جديد محققان ژاپني نشان مي دهد كه بدن ما براي بهبود عملكرد خود از موادي مانند گلوكز استفاده مي كند.

محققان دانشگاه متروپوليتن توكيو گفتند: “بهبود جذب گلوكز مي تواند به طور قابل توجهي طول عمر مگس ميوه را افزايش دهد.” اين مورد در مورد انسان نيز صدق مي كند و جذب بهتر گلوكز به مغز كليد زندگي سالم تر و طولاني تر خواهد بود.

محققان افزودند: “مگس هاي مسن تر از طريق جذب بهتر گلوكز قادر به مقابله با كاهش موتور مربوط به افزايش سن بودند و مگس هاي ميوه در اين آزمايش با مصرف گلوكز عمر طولاني تري داشتند.” محققان پيشنهاد مي كنند كه تركيب غذاهاي شيرين با رژيم غذايي بهتر باعث افزايش طول عمر در افراد مسن نيز مي شود.

چگونه تغذيه مناسب مغز مي تواند اميد به زندگي را افزايش دهد؟

نتايج اين مطالعه نشان مي دهد كه مغز 20٪ اكسيژن و يك چهارم گلوكز بدن را مصرف مي كند. براي تأمين انرژي ، بدن از گلوكز (يك قند ساده) براي ساختن آدنوزين تري فسفات (ATP) استفاده مي كند كه “موج هاي انرژي” در سراسر بدن هستند و از طريق فرآيندي به نام گليكوليز تشكيل مي شوند.

با افزايش سن ، سلول هاي مغز ما كمتر قادر به توليد ATP مي شوند. محققان مي گويند بين كاهش ATP و كاهش گلوكز در بدن رابطه وجود دارد. اگرچه ممكن است متخصصان بهداشت توصيه كنند كه چه مقدار از اين مواد بايد با افزايش سن مصرف شود ، اين مطالعه نشان مي دهد كه غذاي بيشتر و گلوكز بيشتر در واقع به اين روند كمك مي كند.

شايان ذكر است كه اين گروه تحقيقاتي هنوز متوجه شده اند كه يك رژيم غذايي سالم منجر به زندگي طولاني تر مي شود.

بهبود استفاده از گلوكز

استاديار Kanna Ando و تيم وي توانايي بدن در تبديل گلوكز به ATP را با استفاده از Drosophila Drosophila بررسي كردند. ابتدا آنها تأييد كردند كه سطح ATP در سلولهاي مغزي مگس هاي مسن كمتر و جذب گلوكز كمتر است.

آنها دريافتند كه اين امر به دليل آنزيم هاي كمتري براي تخريب گليكوليز در مگس هاي مسن است. اين گروه مگس هاي ميوه اي اصلاح شده ژنتيكي را براي توليد پروتئين حامل گلوكز به نام hGut3 توليد مي كنند. نتايج نشان داد كه سطح بالاتر اين پروتئين هاي خاص به طور قابل توجهي تعداد ATP ها را در سلول ها افزايش مي دهد.

علاوه بر اين ، hGut3 همچنين به كاهش آنزيم هاي گليكوليز توليد شده در پيري كمك مي كند. اگرچه آسيب طبيعي موجودات باستاني به سلول ها را متوقف نمي كند ، اما باعث مي شود كه آنها به دليل جذب بهتر گلوكز ، مشكلات كمتري در عملكرد حركتي دارو داشته باشند.

تعادل رژيم غذايي بهتر

در قسمت دوم آزمايش ، گروه مگس ها را براي جذب بهتر گلوكز در يك رژيم غذايي محدود قرار داد و مگس ها عمر طولاني تري داشتند.

محققان دريافتند كه افزايش جذب گلوكز در بدن در واقع گلوكز بيشتري را به سلول هاي مغزي منتقل نمي كند ، اما آندو و تيم تحقيق معتقدند كه بهبود جذب گلوكز به بدن كمك مي كند تا گلوكز را به طور م useثرتري استفاده كند و در نتيجه به مغز كمك مي كند انرژي مورد نياز خود را بدست آورد. سالها و سالها شغل را حفظ كنيد.

انتهاي پيام

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
طول عمر بيشتر با مصرف مواد قندي!

https://hydoc.ir/طول-عمر-بيشتر-با-مصرف-مواد-قندي/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.