در پي انتشار اخبار استفاده زياد از سوخت هاي فسيلي و سوخت هاي فسيلي در برخي از نيروگاه هاي كشور در زمستان ، رئيس مركز ملي تغييرات آب و هوا و آب و هواي محيط: با افزايش آلودگي هوا در مناطق شهري ، به ويژه در فصل سرما ، مخالفت خود را با مصرف نفت …
تداوم مخالفت سازمان محيط زيست با مصرف «مازوت» در نيروگاهها https://titr-news.ir/2021/10/تداوم-مخالفت-سازمان-محيط-زيست-با-مصرف/ Sat, 16 Oct 2021 00:36:10 0000 اقتصادي https://titr-news.ir/2021/10/تداوم-مخالفت-سازمان-محيط-زيست-با-مصرف/ در پي انتشار اخبار استفاده زياد از سوخت هاي فسيلي و سوخت هاي فسيلي در برخي از نيروگاه هاي كشور در زمستان ، رئيس مركز ملي تغييرات آب و هوا و آب و هواي محيط: با افزايش آلودگي هوا در مناطق شهري ، به ويژه در فصل سرما ، مخالفت خود را با مصرف نفت …
در پي انتشار اخبار استفاده زياد از سوخت هاي فسيلي و سوخت هاي فسيلي در برخي از نيروگاه هاي كشور در زمستان ، رئيس مركز ملي تغييرات آب و هوا و آب و هواي محيط: با افزايش آلودگي هوا در مناطق شهري ، به ويژه در فصل سرما ، مخالفت خود را با مصرف نفت خام در نيروگاه برق كشور اعلام كرده و هنوز در همان مكان قرار دارد.
به گزارش تيتر نيوزدر روزهاي گذشته ، پس از برگزاري سومين نشست هماهنگي و برنامه تامين سوخت زمستاني كه با حضور معاون وزير نفت ، مديرعامل شركت ملي گاز ايران و مديرعامل پالايش ملي نفت ايران و شركت توزيع كننده و نماينده استراتژيك انرژي حرارتي. استفاده از سوخت هاي فسيلي يا سوخت هاي فسيلي در نيروگاه ها گزارش شده است كه نگراني هاي جدي را براي ساكنان شهرها ، به ويژه در مناطق شهري مانند تهران ، در مورد استفاده از نفت كوره ايجاد كرده است. گياهان در زمستان و با آنها دما تغيير مي كند.
سيد محمد مهدي ميرزايي قمي در گفت وگو با تيتر نيوز با قضاوت برخي رسانه ها در مورد اظهارات اخير وزير نفت مبني بر اينكه امسال پارسال 160 ميليون مترمربع هدر رفت و امسال پيش بيني مي كنيم با افزايش مصرف در كشور بين 8 تا 10 در هر سال درصد ، در فصل سرما “كمبود نفت تا 400 ميليون متر مربع در روز” ، گفت. ما برق نداريم و دليل آن كاهش سرمايه گذاري در بخش توليد برق در سال هاي اخير است.
وي ادامه داد: به همين دليل سومين نشست “طرح هماهنگي و تامين سوخت زمستاني” در 17 آنلاين با مسئولان وزارت نفت و نيرو برگزار شد. نيروگاه ها و مديريت سوخت بزرگترين نيروگاه هاي كشور ، موضوعات اصلي مورد بحث در اين جلسه
ميرزايي قمي خاطرنشان كرد: سال گذشته ، پس از افزايش آلودگي هوا ، انتقاداتي مبني بر استفاده از سوخت هاي فسيلي (سوخت هاي فسيلي) در نيروگاه ها مطرح شد كه اين اظهارات زماني مطرح شد كه سازمان حفاظت محيط زيست ايران ، به دليل بالا بودن سطح گوگرد در ميادين نفتي معادن كشور ، كه منجر به انتشار آلاينده هاي دي اكسيد گوگرد شده است ، علاوه بر آلودگي ثانويه و تشديد آلودگي هوا در مناطق شهري ، به ويژه در فصل سرما ، مخالفت خود را با مصرف اعلام كرده است. سوختهاي فسيلي در نيروگاههاي كشور و هنوز در همان مكان ايستاده اند.
رئيس مركز ملي تغييرات آب و هوا و تغييرات آب و هوا ، در مورد اقدامات انجام شده توسط اداره حفاظت محيط زيست براي جلوگيري از مصرف سوخت هاي فسيلي در نيروگاه ها گفت: يكي از اقدامات انجام شده توسط اين سازمان عدم استفاده از نفت كوره در نيروگاه ها همچنين ، آژانس حفاظت از محيط زيست ، علاوه بر نظارت منظم بر روغن توليد شده توسط بازيافت كشور ، به ويژه در هنگام آلودگي هوا ، مگر اينكه محدوده صنعت و اردوگاه ها بررسي شود. توليد برق. در ليست صنايع آلودگي بر اساس ماده 38 قانون ماليات بر ارزش افزوده ، اين صنايع ملزم به پرداخت يك درصد از فروش خود به دليل ماليات بر آلودگي هستند.
وي ادامه داد: از سوي ديگر ، تيم اجرايي مربوطه ، با وجود تعهدات قانوني بر اساس مفاد قانون هواي پاك – مصوب 2017 – اقدامات موثري را براي توليد سوخت بعدي انجام داده است. استانداردها يا خاموش كننده هاي سوخت كوره توليد شده در ماده 3 قانون فني ، ماده 3 قانون هواي پاك ، و تعهدات قانوني خود را به يكديگر واگذار كردند.
به گفته ميرزايي قمي ، در آخرين دستورالعمل هاي سازمان بهداشت جهاني ، كه در سال 2021 منتشر شده است ، هزينه آلودگي هوا و جلوگيري از آلودگي هوا يك حق محسوب مي شود. تعداد مرگ و مير ناشي از آلودگي هوا بسيار بيشتر از تعداد مرگ و ميرهاي ناشي از حوادث رانندگي ، سيگار كشيدن و ايدز است ، بنابراين ، محدوديت هاي مجاز آلودگي هوا براي شش آلاينده ، از جمله “ذرات معلق” ، “دي اكسيد نيتروژن” و “. دي اكسيد گوگرد”. ، و براي اين آلاينده ها ، محدوديت هاي مجاز سالانه به ترتيب به 50 و 75 were كاهش يافت.
وي گفت: رئيس مركز ملي تغييرات آب و هوا و تغييرات آب و هوايي ناظر محيط زيست است ، ضمن اعلام اينكه سازمان بهداشت جهاني و جامعه جهاني مرزهاي مشخصي را براي حفاظت از حقوق شهروندي و سلامت شهروندان و كاهش آلودگي هوا تعيين كرده است. به : اما متأسفانه مديران مربوطه همچنان به دنبال استفاده از سوخت هاي فسيلي و سوخت هاي فسيلي در كشور هستند.
ميرزايي قمي همچنين تاكيد كرد: بر اساس گزارش محاسبه آثار اقتصادي و بهداشتي آلودگي هوا بر نهال هاي كوچكتر از 2.5 ميكرون در ايران كه توسط وزارت بهداشت در سال 1399 منتشر شد ، علاوه بر آثار و موارد كوتاه. بيماريهاي تنفسي و بيماريهاي مختلف سرطان ناشي از آلودگي هوا در مناطق شهري تعداد افرادي است كه بر اثر ذرات كوچكتر از 2.5 ميكرون در ايران مي ميرند 21،680 نفر در سال. براي استخراج نهال قطر كمتر از 1.5 ميكرون 4 ميليون تومان برآورد شده است كه نشان دهنده آثار منفي آلودگي هوا است ، بنابراين لازم است اقدامات جدي براي كنترل منابع آلاينده و كاهش آلودگي هوا به شيوه اي سازگار با همه نگران انجام شود. دستگاههاي اجرايي و با تعهد ملي بايد در سطح ملي انجام شوند.
انتهاي پيام
- شنبه ۲۴ مهر ۰۰ | ۰۶:۴۰
- ۲۰ بازديد
- ۰ نظر