ايمني بار ديگر داغدار شد

اطلاعات جامع و تخصصي حوزه سلامت را در اينجا مطالعه نماييد

ايمني بار ديگر داغدار شد

اگر نگاهي ساده به جايگاه ايمني در زندگي خود بياندازيم ، در مي يابيم كه ايمني در زندگي بسياري از خانواده ها جايگاه خاصي ندارد. ايمني ، اين بخش در رويدادها شكست مي خورد ، اگرچه مكرر است و ما روزانه با آن بسيار برخورد مي كنيم ، اما ما اغلب از لذت عزاداري براي …

ايمني بار ديگر داغدار شد https://titr-news.ir/2021/10/ايمني-بار-ديگر-داغدار-شد/ Sat, 02 Oct 2021 04:02:08 0000 حوادث https://titr-news.ir/2021/10/ايمني-بار-ديگر-داغدار-شد/ اگر نگاهي ساده به جايگاه ايمني در زندگي خود بياندازيم ، در مي يابيم كه ايمني در زندگي بسياري از خانواده ها جايگاه خاصي ندارد. ايمني ، اين بخش در رويدادها شكست مي خورد ، اگرچه مكرر است و ما روزانه با آن بسيار برخورد مي كنيم ، اما ما اغلب از لذت عزاداري براي …

اگر نگاهي ساده به جايگاه ايمني در زندگي خود بياندازيم ، در مي يابيم كه ايمني در زندگي بسياري از خانواده ها جايگاه خاصي ندارد. ايمني ، اين بخش در رويدادها شكست مي خورد ، اگرچه مكرر است و ما روزانه با آن بسيار برخورد مي كنيم ، اما ما اغلب از لذت عزاداري براي عدم ايمني لذت مي بريم.

به گزارش تيتر نيوز، رويدادهاي ساختماني (داخلي) درصد قابل توجهي از آتش سوزي ها را تشكيل مي دهند. اين آتش سوزي ها كه بعضاً ناشي از ناامني است ، از غم انگيزترين حوادثي است كه گاه منجر به مرگ اعضاي خانواده مي شود.

متأسفانه ، چنين حوادثي بسيار اندك است و هر چند وقت يكبار با حادثه اي غم انگيز در آتش سوزي ساختمان مواجه مي شويم ، كه تنها يكي از آنها در ماه گذشته در ايزا رخ داد و طي آن يك جوان 15 ساله جان خود را براي نجات جان مردم به خطر انداخت. به دو هموطن ما آتش گرفتند و چند روز پس از اين حادثه ، وي بر اثر سوختگي شديد جان باخت.

بدون شك ، داستان ايثارگري علي لندي در تاريخ منطقه ثبت خواهد شد ، اما اين وقايع بار ديگر بر لزوم ايجاد آموزش و فرهنگ سازي در مورد موضوع “ايمني” در جامعه ، به ويژه در مدارس تأكيد كرد.

محمدرضا مرشد دوست ، كارشناس ايمني در گفت وگو با تيتر نيوز ، گفت: ايمني خانه يكي از نكاتي است كه نياز به توجه ويژه دارد و فرهنگ ايمني را در خانه معرفي مي كند.

وي ادامه داد: “بايد بر روي دسترسي به تجهيزات ايمني تأكيد زيادي شود” ، افزايش آگاهي صاحبان خانه در مورد تجهيزات ايمن ، از جمله آتش نشانان ، آگاهي عمومي از وضعيت ايمني خانه و تجهيزات منزل آنها و غيره. رويدادهاي جالب. «فاجعه اي كه جان جانعلي لندي ، جوان اهل ايزاول را گرفت ، بر بسياري از مسائل تأكيد ويژه داشت كه يكي از آنها فرهنگ سازي و اطلاع رساني به شهروندان بود.

اين كارشناس ايمني با بيان اينكه شهروندان بايد از تماس به موقع با نيروهاي امدادي آگاهي بيشتري داشته باشند ، گفت: “البته اين روزها وضعيت تماس سريع با نيروهاي امدادي بهتر از گذشته است و تقريباً همه آن را به موقع مي دانند. در صورت بروز حادثه ، ماندن در يك مكان امن و تماس با نيروهاي امدادي است ، و به نظر مي رسد مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد.

وي ادامه داد: داشتن كپسول آتش نشاني و عدم استفاده از وسايل خطرناك مانند پيك نيك در منزل از ديگر مواردي است كه بايد با آگاهي بيشتر انجام شود. وجود و استفاده از كپسولهاي آتش نشاني در اولين لحظات تصادف بسيار م effectiveثر است و در صورت استفاده صحيح ، تصادف مديريت شده و از تصادف بزرگ جلوگيري مي شود.

مرشد دوست گفت كه آموزش ايمني لازم فقط براي بزرگسالان نيست و بايد به جوانان ، بزرگسالان و كودكان نيز داده شود.

متخصص ايمني به ماده 14 قانون مديريت بحران جديد كه در سال 1998 تصويب شد ، اشاره كرد و وظايف آژانس ها ، سازمان ها و وزارتخانه ها را در نمايش و ارائه محتواي ايمني به كودكان ، جوانان و جوانان نشان مي دهد.

به گفته وي ، در ماده 14 قانون مديريت بحران آمده است كه وزارتخانه هاي آموزش و پرورش و علوم ملزم به ارائه كتاب هاي درسي توسط هلال احمر هستند كه محتواي آموزشي ارائه مي دهند و مطالب ايمني و حوادث را براي دانش آموزان ارائه مي دهند.

وي ادامه داد: يكي از مشكلات ترويج فرهنگ ايمني اين است كه كودكان از دوران كودكي آموزش خاصي در اين زمينه نمي بينند. كودكان در شرايط اضطراري و تصميم گيري و رفتار آموزش نمي بينند.

اين كارشناس ايمني با تأكيد بر اينكه محتواي ايمني براي هر گروه سني بايد متناسب با نيازهاي فكري فرد باشد ، گفت: به كودك يا بزرگسال نشان داده مي شود.

وي با تأكيد بر فداكاري ها و ايثارگري جوانان گفت: همچنين بايد از مديريت بحران ، وزارت آموزش و پرورش و … توجه بيشتري در اين كتاب هاي درسي به اين مسائل داشته باشيم.

به گفته مرشد دوست ، ماده 14 خواستار ايمني كتاب هاي درسي و آموزش و ايجاد محتواي تصادفي است. س Ourال ما اين است كه كدام تيم هلال احمر براي توليد اين محتوا اختصاص داده است و كدام تيم هاي وزارت علوم و آموزش و پرورش براي توزيع اين مطالب براي آموزش كتاب و برنامه هاي آموزشي ايجاد شده اند؟ در صورت وجود اين تيم ها ، بايد تلاش كنيم كه كودكان و جوانان آموزش هاي لازم را ببينند.

در پايان ، متخصص ايمني بر نياز به آموزش و فرهنگ از دوران كودكي تأكيد كرد: بارها گفته شده است كه كودكان از سن مهد كودك بايد تحت آموزش خاص سن قرار گيرند. ايمني بايد به مردم القا شود. از سوي ديگر ، از پنج سالگي كه كودك با بازي و كتاب آشنا مي شود ، مي توان اين درس ها را از طريق كتاب و بازي به كودكان اختصاص داد. اگر به كودكان آموزش ايمني به دقت داده شود ، قدرت تصميم گيري بيشتري در شرايط بحراني خواهند داشت.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.