۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا

اطلاعات جامع و تخصصي حوزه سلامت را در اينجا مطالعه نماييد

۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا

در شرايط گسترش جدي كرونا در كشور و افزايش خطر ابتلا به اين بيماري ، در مورد اين بيماري ، بررسي برخي نكات تغذيه بسيار مهم است زيرا با تغذيه مناسب ، مي توانيد سيستم ايمني خود را تقويت كنيد. به گزارش تيتر نيوز و به گفته وزارت بهداشت براي بهبود تغذيه جامعه ، در …

۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا https://titr-news.ir/2021/09/۲۰-نكته-كليدي-تغذيه-در-زمان-ابتلا-به-كرو/ Thu, 09 Sep 2021 01:10:44 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/09/۲۰-نكته-كليدي-تغذيه-در-زمان-ابتلا-به-كرو/ در شرايط گسترش جدي كرونا در كشور و افزايش خطر ابتلا به اين بيماري ، در مورد اين بيماري ، بررسي برخي نكات تغذيه بسيار مهم است زيرا با تغذيه مناسب ، مي توانيد سيستم ايمني خود را تقويت كنيد. به گزارش تيتر نيوز و به گفته وزارت بهداشت براي بهبود تغذيه جامعه ، در …

در شرايط گسترش جدي كرونا در كشور و افزايش خطر ابتلا به اين بيماري ، در مورد اين بيماري ، بررسي برخي نكات تغذيه بسيار مهم است زيرا با تغذيه مناسب ، مي توانيد سيستم ايمني خود را تقويت كنيد.

به گزارش تيتر نيوز و به گفته وزارت بهداشت براي بهبود تغذيه جامعه ، در اينجا 20 دستورالعمل اصلي تغذيه براي بيماري هاي قلبي آورده شده است:

– مصرف آب را فراموش نكنيد. حتماً 6 ليوان آب در روز بنوشيد.

– مصرف غذاهاي چرب مانند كاكائو ، كتلت ، خورش ، كباب و موارد ديگر ممنوع است.

– در اين مدت فقط غذاي آب پز بخوريد.

مصرف غذاهاي پروتئيني مانند لوبيا ، تخم مرغ ، گوشت و روغن لوبيا بدون قند را افزايش دهيد.

هر روز يك تخم مرغ آب پز كه كاملا پخته شده بخوريد.

مصرف قند و شكر را محدود كنيد.

غذاهاي كنسرو شده ، گوشت هاي فرآوري شده و فست فودها ممنوع است.

– خوردن ميوه و سبزيجات در طول روز را فراموش نكنيد.

– غذاهاي صنعتي حاوي قند مانند بيسكويت ، كيك ، مربا ، نوشابه ، مالت و آب ميوه هاي صنعتي ، شيريني ، آب نبات و شكلات ممنوع است.

محصولات لبني مانند ماست پروبيوتيك را هر روز همراه با غذا بخوريد.

غذاهاي مزاحم (مانند برخي غذاهاي تند مانند فلفل) را از رژيم غذايي خود حذف كنيد.

غذاهاي متنوعي از جمله عسل ، عدس ، حبوبات ، تخم مرغ ، پنير ، گردو و آرد بخوريد.

آجيل هايي مانند بادام ، زردآلو ، پسته ، گردو و دانه هاي دانه را مي توان اضافه كرد و روزانه در جو ، سوپ و عدس خورد.

مكمل هاي ويتامين D ، ويتامين C و روي را در اين دوران فراموش نكنيد. 50000 واحد مكمل ويتامين D تا يك ماه پس از شروع علائم ، 75 تا 100 ميلي گرم مكمل روزانه به مدت دو هفته پس از شروع علائم و 1000 ميلي گرم مكمل ويتامين C روزانه مصرف كنيد.

– هر روز پودر سوپ مانند جوانه گندم ، لوبيا ، عدس و … را در سوپ ، خورش و ماست مصرف كنيد.

از غذاهاي دير هضم شامل پيتزا ، پنير ، ماكاروني و قارچ خودداري كنيد.

در صورت اسهال ، مصرف مكمل هاي ويتامين C تا رفع مشكل ممنوع است. در صورت اسهال ، هويج را با كمي روغن و نمك به عنوان آب پروبيوتيك مصرف كنيد.

از ميوه هاي حاوي ويتامين A مانند موز ، انبه ، طالبي و سبزيجاتي مانند هويج استفاده كنيد.

– در وعده هاي غذايي خود از ليمو استفاده كنيد.

مصرف قهوه ، چاي قوي ، اسپري بيني يا شكلات تلخ ممنوع است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.